Montering av kretskort

Angland Electronics erbjuder montering av kretskort och även slutmontering till färdiga produkter. Alla produktionsprocesser är optimerade för att reducera tidsåtgång, kostnader och miljöpåverkan. En modern maskinpark samt ett robust systemstöd i produktionen borgar för högsta kvalitet. Vårt mål är att vara en långsiktig, prisvärd och pålitlig produktionspartner.

PrototypER

Vår maskinpark och produktionssystem är mycket flexibelt och väl anpassat till att producera prototypserier. Vi kan förbereda er prototyp under tiden vi monterar någon annans produkt, på så sätt sparar vi tid och pengar.

Dokumentation

Vi har lång erfarenhet att leverera till svensk kärnkraft och andra samhällsnyttiga verksamheter. Spårbarhet och dokumentation av varje producerad individ har vi väl utvecklade processer för.

Inköp

Vi köper in allt material som ingår i våra kunders produkter genom vår erfarna inköpsavdelning. Nästan sextio års erfarenhet av elektronikproduktion har gett oss ett brett kontaktnät av leverantörer världen över. Vi hjälper er att hitta pålitliga leverantörer, givetvis utvärderar vi kontinuerligt leverantörernas pris och prestation

Ytmontering

Vår maskinmontering är uppbyggda för en flexibel produktion och vi tillverkar allt från prototyper av kretskort (ett par individer vi ett tillfälle) till större serier (hundratals individer vi återkommande tillfällen) av färdiga produkter. Vårt mål är att leverera prototyper inom en vecka från att vi får underlag och ingående komponenter.

Helhetsleverantör

Vi kan även ta ett helhetsansvar och kan erbjuda uppgraderings- och servicetjänster under hela produktlivscykeln. Då ansvarar vi för mottagning, kontroll, åtgärd och retur av produkt direkt till er eller er kund allt i syfte att minimera hanteringen runt service och reparation.

Adress

Angland Electronics AB

Riddartorp 1
610 28 Vikbolandet

Adress

Angland Electronics AB

Riddartorp 1
610 28 Vikbolandet

Kontakt

Tel: 0125 - 241 50

Kontakt

Tel: 0125 - 241 50