Utveckling

Angland Solutions har lång erfarenhet att utveckla elektronikbaserade produkter. Vi hjälper er med kravspecifikation, tar fram kretslösning, utför konstruktionsberäkning, ritar schema i, 3D CAD (för mönsterkort). Vi producerar även mjukvara på ett strukturerat och kvalitetssäkert sätt. Test och verifieringsplaner gör vi också åt er.

 

Verifiering

Verifiering av konstruktion och funktion sker i vårt eget testlabb, vi kan även utförande simuleringar av åldrande i vår klimatkammare. Vi utför även förberedande typtester avseende personsäkerhet och EMC-tålighet. Detta i syfte att minimera tiden för tredjepartstester i ackrediterade laboratorier.

 

Industrialisering

Redan på ritbordet väljer vi att utforma kretslösningar och välja komponenter för att produkten ska vara så enkel som möjligt att producera. Detta gör att risken för felutfall minimeras samt tiden i produktion förkortas (Design for manufacturability eller DFM).

Vi har lång erfarenhet av att sätta nya produkter i produktion på ett systematiskt sätt, allt för att reducera ledtid och kostnader. (New Product Introduction eller NPI) Vi hjälper er naturligtvis med att beställa prototyper hos en elektronikproducent som vi har nära samarbete med.

 

Rutintest

Vi har stor erfarenhet av att designa rutintest för produktionsprocessen, konstruera testfixturer och skriva testsekvenser och instruktioner.

Postadress

Angland Solutions AB

Riddartorp 1
610 28 Vikbolandet

 

Postadress

Angland Solutions AB

Riddartorp 1
610 28 Vikbolandet

 

Besöksadress

Pronova
Korsgatan 2
Norrköping

Besöksadress

Pronova
Korsgatan 2
Norrköping

Kontakt

Tel: 0125 - 241 50

Kontakt

Tel: 0125 - 241 50